Tjenester

Tjenester

Rehabilitering

Rehabilitering krever håndverkere med høy kompetanse og lang erfaring. Rehabilitering innebærer ofte utskiftning av gamle vinduer, dører, gulv og kledning. Ved å foreta en enkel befaring, kan vi hjelpe deg å fastslå hvilke deler som eventuelt bør skiftes ut.

Ombygging

Misfornøyd med romfordelingen eller planløsningen i huset? Dersom du for eksempel eier en tomannsbolig og vil bygge denne om til enebolig, kan vi hjelpe deg. Vi tilbyr deg ombygging til avtalt tid, og kan garantere for god kvalitet. Spør oss gjerne dersom du ønsker forslag til ombygging.

Nybygg

På tide å realisere drømmehjemmet? Tømrermester Roy Hegre AS fører opp nybygg, fra tomt til nøkkelferdig hus. Vi kommer gjerne på en kostnadsfri befaring på din tomt og hjelper deg med å komme i gang med din nye bolig.

Terrasse

Tømrermester Roy Hegre AS bygger terrasser, verandaer og altaner. Vi kan også fjerne gamle eller bygge på eksisterende. Sammen med deg finner vi en god terrasseløsning, skreddersydd for dine behov.

Garasje

Vi fører opp garasjer og carports etter dine ønsker og spesifikasjoner. Det finnes mange muligheter innen garasjer, vi hjelper deg å finne den løsningen som passer deg best – enten du skal ha med eller uten bod, hems eller loft.

Montering av kjøkken

Montering av nytt kjøkken kan ofte by på større utfordringer enn man skulle tro – spesielt dersom man er uerfaren og ikke har utstyret i orden. Vi har lang erfaring innen montering av kjøkken og monterer alt i fra IKEA-kjøkken til spesialtilpassede og skreddersydde kjøkken.

Etterisolering

Etterisolering av eldre hus og bygninger kan føre til store besparelser og et mer behagelig og jevnt inneklima. Ta kontakt, så kommer vi på befaring og finner ut hvilke muligheter du har.